hellende daken

hellende daken

Wenst u het hellend dak van uw woning te isoleren en/of te renoveren of wenst u constructieve aanpassingen die jarenlang meegaan zonder hoofdzorgen? Dan dient u rekening te houden met een hele waslijst aan aandachtspunten. Wij als erkende aannemer staan u hier graag in bij, bieden u graag de nodige adviezen daar waar nodig en uiteraard finaal bezorgen wij u een volledig vrijblijvende prijsofferte.

Techniek en esthetiek brengen wij graag hand in hand om zo aan al uw wensen te kunnen voldoen en via deze manier het verwachte karakter te geven aan uw woning. Binnen het productgamma van de hellende daken bieden wij u uitgebreide keuzemogelijkheden aan. Van de betere kwaliteit kleidakpannen tot natuur- en kunstleien, vraag ons naar meer informatie om uw voorkeuren te matchen met de beschikbare mogelijkheden of klik hieronder op meer informatie. 

FOTO'S

KERAMISCHE KLEIDAKPANNEN

Een keramische dakpan staat voor kwaliteit en duurzaamheid, een basiskenmerk dat wij trachten te evenaren op uw volledig dakproject. Een natuurproduct dat verschillende oppervlaktebehandelingen geniet en zo kan voldoen aan ieders wensen en verwachtingen, een kwalitatieve pan is de eerste stap naar een degelijk afgewerkt dak.

Bij de afweging tussen prijs, kwaliteit en stijlen in dit uitgebreid gamma staan wij van Dakwerken Janssens u uiteraard graag bij. Zodra de technische eigenschappen besproken zijn is het een kwestie om samen met ons het esthetisch aspect te bespreken en zo uw woning extra karakter kunnen geven op vlak van kleur, type en sluitingen van een bepaalde dakpan.

Binnen de keramische dakpannen hebben we een terugkomende vaste leverancier met een uitgebreid gamma aan producten, nl. Koramic – Pottelberg, een vaste waarde in onze sector. 

NATUUR- EN KUNSTLEIEN

Een tweede optie voor uw dakrenovatie zijn de leien. Er zijn twee soorten leien, namelijk natuurleien en kunstleien. Kunstleien bestaan uit vezelcement en worden gemaakt in een fabriek. De betere tegenhanger zijn natuurleien, deze worden gemaakt van leisteen komend uit de natuurlijke steengroeves.

Onze firma focust zich voornamelijk op de ambachtelijke kunst van de natuurleien! Vaak wordt gezegd dat kunstleien relatief goedkoper zijn dan natuurleien, bij ons is dit niet het geval! Wij bieden deze producten aan voor eenzelfde interessante prijs. wij luisteren graag naar uw voorkeuren, bespreken tevens alle mogelijke wegen die u wenst te bewandelen en sluiten het pad van de kunstleien zeker niet uit. Vraag ons naar meer info!

  Voordelen van natuurleien t.o.v. kunstleien:

  • Een natuurproduct gemaakt van leisteen dat ademt en Uw isolatie beschermt.
  • Quasi onbeperkte levensduur en vergt weinig onderhoud.
  • Ruwe structuur en levendige uitstraling.
  • Beschikbaar in veel verschillende formaten.

VELUX DAKRAMEN

Een lichte woning is een aangename woning! Een perfecte oplossing om de ruimte onder uw dakoppervlakte te verlichten zijn de dakvensters van Velux, deze laten U genieten van een aangenaam gefilterd daglicht en zijn tevens beschikbaar in diverse formaten, materialen en afwerkingen. Wenst u een bestaande dakraam te hergebruiken of wenst u deze te vervangen? Wij trachten de meest interessante oplossing voor u uit te dokteren.

Wij leveren en plaatsen het volledige gamma van ‘Velux’: kantelramen, uitzetramen, manuele of elektrische bediening (alsook op zonne-energie), rolluiken, vliegengaas, gordijnen, zonsverduistering…

Ter info: we kunnen zowel bestaande dakvensters (mits mogelijk) vervangen, we raden u aan wanneer u overweegt om Uw dak te isoleren deze conform de isolatiewaarde mee aan te passen, voor verder advies kan U ons steeds hierover aanspreken.

VELUX MANUELE WENTELENDE DAKVENSTERS

Wentelende opening - rotatie tot 180°.
Ruimte voor meubels onder het dakvenster.
Gemakkelijk openen en sluiten met de handgreep bovenaan

VELUX MANUELE UITZETBARE DAKVENSTERS

Panoramisch uitzicht, vergroot het ruimtegevoel.
Twee openingswijzen voor één dakvenster.
Bediening met een greep onderaan of met de handgreep bovenaan.

VELUX INTEGRA AFSTANDSBEDIENDE DAKVENSTERS

Programmeerbare opening, sluiting en verluchting.
Kies tussen elektrisch of op zonne-energie.
Ideaal voor vensters buiten bereik of voor meer comfort.

Alle type Velux-dakramen met bijhorende opties zijn beschikbaar binnen ons assortiment. Vraag ons naar meer informatie!

DAKKAPPEL