platte daken

PLATTE DAKEN

Naast een hellend dak, genieten meer en meer gebouwen vandaag een platdak-structuur. Een vaak gekozen structuur door U als particulier, maar ook door architecten om ecologische, economische en architecturale redenen.

Om uw platform van een jarenlange en kwalitatieve duurzaamheid te laten genieten gebruiken wij bitumineuze dakbedekkingsmaterialen, in de volksmond gekend als roofing. Een product gefabriceerd uit de restanten van aardolie en is om die reden een uiterst interessante oplossing voor zowel standaard als complexe dak situaties.

Wenst u het bestaande platform van uw woning te isoleren en/of te renoveren of wenst u constructieve aanpassingen die jarenlang meegaan zonder hoofdzorgen? Dan dient u rekening te houden met een hele waslijst aan aandachtspunten. Wij als erkende aannemer staan u hier graag in bij, bieden u graag de nodige adviezen daar waar nodig en uiteraard finaal bezorgen wij u een volledig vrijblijvende prijsofferte. Vraag ons naar meer informatie om uw voorkeuren te matchen met de beschikbare mogelijkheden of klik hieronder op meer informatie.

FOTO'S

GROENDAKEN, DAKTUINEN EN TERRASDAKEN

Een variant binnen de standaard bitumenuitvoering zijn de groendaken, deze hebben de afgelopen jaren meer en meer in populariteit gewonnen. Deze geven een extra touch aan uw platform, zijn uiterst milieurvriendelijk en bieden u een nog duurzamere oplossing dan standaard bitumenmaterialen.

Veel platte daken hebben de mogelijkheid om omgevormd te worden tot groendaken, daktuinen of dakterrassen. Vraag ons advies op maat omtrent Uw dakproject en de mogelijkheid tot uitwerking van desbetreffende mogelijkheden.

KOEPELS EN LICHTSTRATEN

Een lichte woning is een aangename woning! Een perfecte oplossing om de ruimte onder uw dakoppervlakte te verlichten zijn de lichtkoepels van Skylux, deze laten u genieten van een aangenaam gefilterd daglicht en zijn tevens beschikbaar in diverse formaten, materialen en afwerkingen.

Wenst u een bestaande lichtkoepel te hergebruiken of wenst u deze te vervangen? Wij trachten de meest interessante oplossing voor u uit te dokteren.

Skylux Polycarbonaat Heatstop lichtkoepel

Kaatst 49% van de warmtestralen terug.
Minder opwarming bij loodrecht zonlicht.
Duurzame Heatstop-laag.

Skylux Bolvormig Polycarbonaatkoepel

Enkel-, dubbel-, 3-wandig of 4-wandig.
Extreem slagvast: 250 keer sterker dan glas.
Beveiligd tegen inbraak via ingenieus koepeldopsysteem.

Skylux Bolvormig
Acrylaatkoepel

Uiterst transparant.
Beschikbaar in zowel helder als opaal.
UV-bestendig, verkleurt niet.

Alle type skylux-lichtkoepels met bijhorende opties zijn beschikbaar binnen ons assortiment.
Vraag ons naar meer informatie!