contact

contact

Naast de uitvoering vinden we het ook belangrijk, aan de voorbereiding, het persoonlijk advies en de nazorg de nodige aandacht te besteden.

Graag lichten wij u hier toe hoe wij bij Dakwerken Janssens elk project aanpakken.

We vinden het bijzonder belangrijk om met elke klant te praten over hun wensen en mogelijkheden. Na het eerste contact per telefoon, per mail of per onderstaand formulier maken wij graag een afspraak (Bij voorkeur op een donderdag!) ter plaatse om de situatie even van dichtbij te bekijken en de gevraagde wensen juist in te schatten.

We adviseren u graag over het totale (ver)bouwproject zonder uw budget uit het oog te verliezen, Eénmaal besteld trachtten wij de afgesproken prijzen te handhaven.

Wij bieden onze klanten, na een eerste contact, niet alleen een sluitende offerte maar ook geavanceerde adviezen en richtlijnen inzake premies die ter beschikking worden gesteld door de overheid of andere diensten.

Maak nu met ons een afspraak voor vrijblijvend advies of een gratis prijsaanvraag omtrent uw dakproject.

Al onze prijsoffertes zijn vrijblijvend en volledig gratis*

*Uitgezonderd voor het opmaken van prijsoffertes voor herstellingen en/of schadedossiers voor verzekeringskwesties vragen wij op voorhand een forfaitaire bijdrage van 75 €. Deze som wordt bij bestelling van de prijsofferte in mindering gebracht van het totaalbedrag.