gevelwerken

GEVELWERKEN

Wenst u de voor-, achter- of zijgevel van uw woning te isoleren en/of te renoveren? 
Dan dient u rekening te houden met een hele waslijst aan aandachtspunten. Wij als erkende aannemer staan u hier graag in bij, bieden u graag de nodige adviezen daar waar nodig en uiteraard finaal bezorgen wij u een volledig vrijblijvende prijsofferte.

Techniek en esthetiek brengen wij graag hand in hand om zo aan al uw wensen te kunnen voldoen en via deze manier het verwachte karakter te geven aan uw woning. Het productgamma voor gevelbekleding is eindeloos, binnen ons assortiment bieden wij u uitgebreide keuzemogelijkheden aan. Eerste keuze materialen gaande van natuurleien en kunstleien tot tropische houtsoorten en moderne Trespa-panelen die beschikbaar zijn in eindeloze kleurmogelijkheden. Vraag ons naar meer informatie om uw voorkeuren te matchen met de beschikbare mogelijkheden of klik hieronder op meer informatie.

FOTO'S

GEVELBEKLEDING MET LEIEN

Leien zijn een budgetvriendelijke oplossing om uw gevel te beschermen tegen de meest barre weersomstandigheden (o.a. slagregen). Wij werken voor een gevelbekleding met leien zowel met natuur- als kunstproducten. Ze zijn geschikt voor alle soorten gevels of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. De verschillende formaten, verschillende kleuren en de vele plaatsingstechnieken zorgen voor een gevel op maat naar uw wensen.

 

Verschillende kleuren:

Kunstleien

Deze gladde leien in vezelcement zijn beschikbaar in 5 verschillende kleuren, afhankelijk van het formaat, enkele kleuren hiervan staan standaard in onze magazijnen op stock. Waardoor wij u voor deze producten een nog voordeligere prijsofferte kunnen opmaken.
VOOR- EN NADELEN

– Beperktere levensduur dan natuurleien (+/- 20 jaar).
– Gladdere structuur en hogere capillaire kracht dan natuurleien.

– Een product gefabriceerd uit vezelcement beschikbaar in meedere kleuren en formaten.
– Beschikbaar in verschillende formaten.

Natuurleien

De betere tegenhanger van kunstleien zijn natuurleien, deze worden gemaakt van leisteen komend uit de natuurlijke steengroeves. Deze leien uit natuursteen zijn in beperktere kleuroplage beschikbaar, vraag ons achter de beschikbare kleuren en formaten die we standaard op stock hebben staan in onze magazijnen. Waardoor wij u voor deze producten een nog voordeligere prijsofferte kunnen opmaken.
VOOR- EN NADELEN

– Ruwe structuur en levendige uitstraling, lagere capillaire kracht dan kunstleien.

– Een natuurproduct gemaakt van leisteen dat ademt en Uw isolatie beschermt.
– Quasi onbeperkte levensduur en vergt weinig onderhoud.
– Beschikbaar in verschillende formaten.

GEVELBEKLEDING MET HOUT

Gevelplaten in tropische hardhoutsoorten (zoals ceder- of miranti (schilder)hout en andere types op aanvraag) zijn een mogelijkheid om uw gevel mee te bekleden. Deze materialen worden voornamelijk gekozen omwille van het esthetisch aspect, zo kan elke woning in zijn eigen stijl, charme en oorsprong bewaard blijven.

Houten gevelbekleding kan naar keuze afgewerkt worden met een transparant of dekkend afwerkingsproduct, alsook kan deze onafgewerkt blijven.

Wanneer u opteert voor een houten karakter, maar toch neigt naar en specifieke kleur kunnen wij U ook een voorstelling doen om Uw gevel te bekleden met Trespa-platen conform uw gevraagde kleurenvoorkeur. Indien u hier meer interesse in hebt vraag ons dan gerust naar meer informatie of neem al een kijkje op de website van Trespa.

GEVELBEKLEDING MET SIDINGS

Een laatste optie om uw gevels mee te bekleden zijn de gevelstroken die zorgen voor een uiterst onderhoudsvriendelijke bescherming van uw gevels. Dit is een product dat zowel horizontaal als verticaal geplaatst kan worden.

Nieuwbouw of renovatie, Uw gevel krijgt ook met dit product een eigentijds karakter afhankelijk van het uitgebreide kleurenpalet, plaatsingsmethodes (het Click- of Smooth systeem) en structuur. Indien u hier meer interesse in hebt vraag ons dan gerust naar meer informatie of neem al een kijkje op de website van Eternit.