overzicht

OVERZICHT - DAKWERKEN

Wij bieden U een allesomvattend dienstenpakket aan voor hellende- en platte daken. Wij zijn zeer sterk in de constructie en renovatie van eengezinswoningen of pittoreske villa’s, maar ook in zeer specifieke industriële en monumentale gebouwen. Indien uw dakproject in één van onderstaande onderdelen valt, klik dan verder voor meer informatie of contacteer ons in geval van bijkomende vragen.

HELLENDE DAKEN

Decennialang is het plaatsen van natuurleien, kunstleien en dakpannen het centraalste gegeven binnen onze firma. Techniek en esthetiek gaan hier hand in hand om uw woning van een bepaald karakter te voorzien.

PLATTE DAKEN

Onze ervaring in platte daken focust zich uitdrukkelijk op het gebruik van bitumenmaterialen, in de volksmond beter bekend als roofing.

GEVELWERKEN

Een klassieke of modernere look geven aan uw gevel? De verschillende productkeuzes geven U hierin diverse mogelijkheden.

GOTEN

Beschikt Uw woning over bakgoten en/of hanggoten of wenst U deze te renoveren? Wij bieden U deze aan in verschillende formaten, diktes, materialen en kleuren. Elke goot wordt op maat gemaakt naar Uw wens.

KROONLIJSTEN

Een gepersonaliseerde kroonlijst is net die extra touch aan uw woning om deze een bepaalde look en karakter te geven. Ons aanbod varieert van op maat gemaakte houten sierstukken tot strakke en moderne PVC kroonlijsten met immense kleurenkeuzes.

HERSTELLINGEN

Hebt U last van waterinfiltratie of wenst u bepaalde zaken te herstellen aan uw woning? Voor elk probleem zoeken we samen met U graag naar een oplossing.